Thursday, 19 April 2012

Assalamualaikum!! Haa nampak dak excited kemaen aku tuleh?? Alhamdulillah 18hb April 2012 aku dah selesasi final untuk sem ne. Malam tu jugak aku balek Penang. Excited!! Haha :D . Aku malas nak update lagi blog sebenaqnya. Yaa laa,baru balek kot,mana nak ada cerita sangat. Tapi bila baca wall post awek kesayangan aku tu,aku pon update laa. Kirah,aku terharu hang follow blog ne. Hewhew :'D



aku terharu terok kirah :'D

So aku pon tunaikan laa hajat dia kan. Aku update ne demi hang taw dak?? :D . Okayy harini macam biasa laa,bila dah ada kat Penang,tugas wajib Abah bagi kat aku ialah hantar & ambik adik kat sekolah. Well,kalaw dia tak suruh pon aku akan buat jugak. Aku memang kakak & anak yang baek. Kbaii haha :D . Okayy lepas hantar adik semua,aku teros pergi rumah kakak angkat aku, Kak Linda. Kak Linda ne anak pengasuh aku tyme kecik dulu. Dulu dia laa dok jaga aku tyme kecik. Hee .Dia baru lepas beranak. Rumah dia tak jauh pon,sies depan rumah aku. Tapi sebab taman dia dengan kuarters aku ne dipisahkan dengan pagar,so aku kena pusing keluar pagar utama kuarters semua dulu baru laa sampai rumah dia,dalam 5-10 minit centu. Sampai-sampai aku terkam bebyy dulu. Baek sangat,diam takde bunyi budak ne. Rasa macam nak gigit hidung dia :D


atoto tomeyynyaaa bebyy kak wani ne,macam akak jugak.haha :D

Comel kan?? Muka macam Walid dia masa kecik. Macam kakak sulung dia pon ada jugak. Ehh lupa nak bagitaw nama. Si kecik ne nama dia Tareeq Rayhan Ahmad bin Tareeq Naufal. Haa hamekkaw nama taknak kalah :D . Bapak dia tu mix arab sikit. Sikit tak sikit laa kan,banyak laa jugak mix dia tu. Tu sebab nama kemaen Arab. Lagi satu dah jadi tradisi,anak perempuan kena ada 'Siti',sebab Ummi diorang ne nama Siti Haslinda. So kakak si Rayhan ne,sorang nama Siti Nabila Ayuni,sorang lagi Siti Diyana Hasanah. Yang lelaki pulak kena ada 'Tareeq' sebab Walid dia nama Tareeq Naufal. Perghh panjang gila aku explain -..-' . Kirah aa ne punya pasal,nak aku update sangat. Hamekk hang :D .

Esok kena bangon awal,ada medical check-up kat Hospital Seberang Jaya. Dia nak check luka operate dah sembuh tak. Semoga takde apa-apa esok. Aku dah letih sangat ulang alik pergi sana. Sumpah. Ma cakap after this if benda tu berulang lagi,nak try KPJ Penang pulak sebab hospital kerajaan ne taw je laa,buat halal balai kata orang utara. Actually masa nak operate dulu memang Ma nak register aku ke KPJ dah,tapi aku taknak. Duit untuk operate tu baek belikan aku sebijik lagi ViVa lagi bagus. Swasta kan. Okayy laa nak gerak dulu,mandi solat semua. Babaiii :D

2 comments:

  1. hahahha..tenkiu3...hahaa...aku mmg saja suh org update blog..bkak2 asyik entry lama ja..
    gudluck btw,,,doa byk2 na,)wiwiwiw

    ReplyDelete
  2. hewhew hang mmg suka buli org.haha.insyaAllah.doakan aku jugak <3

    ReplyDelete